هنگام فکر کردن به گیربکسهای صنعتی، ویسکوزیته لازم روغن توسط چندین عامل مختلف تعیین میشود.
گیربکس کاهنده: گیربکس کاهنده به منظور کاهش سرعت ورودی از موتور و افزایش گشتاور مورد استفاده قرار می گیرد و در صنعت بسیار پر کاربرد می باشد. گیربکس کاهنده دارای دندانه های مشبک بر روی چرخ ها و نیز پینیون ها بوده و مکانیسم عمل آن اینگونه است که انرژی را از محور محرک به محور دیگری انتقال داده و تعداد بیشتر دندانه ها در چرخ دنده های بخش خروجی موجب می شود تا شفت خروجی آهسته تر حرکت نماید.
راندمان: عملکرد موثر پیکربندی کلی موتور و جعبه دنده به عوامل متعددی بستگی دارد.
اطمینان از طراحی سیستم برای انجام مشخصات مورد نیاز نباید نادیده گرفته شود.
یکی از مزایای اصلی گیربکس های هالوشافت سهولت نصب و برداشتن آنها است. این آنها را برای استفاده در صنایعی مانند معدن، معدن و جابجایی مواد ایده آل می کند، جایی که باید زمان خرابی را به حداقل برساند.
برای کنترل دور و سرعت از گیربکس کاهنده بین محرک و متحرک استفاده میشود. انواع گیربکس کاهنده در چندین تیپ و نوع طراحی و تولید شدهاند و اکثر فروش گیربکس در بازار از نوع گیربکس کاهنده است.
وجود چرخدنده های مورب، مارپیچ و یا هلیکال در ساختار این نوع گیربکسها، دلیل نامگذاری آنها تحت عنوان گیربکس هلیکال یا شافت مستقیم است.
توضیح: این استاندارد آلمانی معیارهای محاسبه و ارزیابی چرخدندههای حلزونی را ارائه میدهد و به عنوان یکی از مرجعهای اصلی در طراحی این نوع چرخدندهها شناخته میشود.
گیربکس ها اطمینان حاصل می کنند که تجهیزات می توانند خواسته های وارد شده به آن مانند بلند کردن اجسام سنگین یا پردازش مواد با سرعت بالا را برطرف کنند.
این نوع گیربکس به رانندگان این امکان را میدهد که در شرایط خاص، کنترل بیشتری روی عملکرد خودرو داشته باشند. استفاده از هیدروموتور میتواند عملکرد را بهبود دهد، و نمایندگی هیدروموتور اینترموت خدمات پشتیبانی ارائه میکند.
عوامل مختلفی در تعیین قیمت یک گیربکس تاثیرگذار هستند. همین عوامل کیفیت نهایی حاصل کار را تحت تاثیر قرار میدهند. قبل از اقدام به خرید گیربکس صنعتی بهتر است با مهمترین فاکتورهای تاثیرگذار در انتخاب گیربکس مناسب آشنا شوید. در انتخاب گیربکس صنعتی توجه به مواردی همانند میزان نیروی وارد شده به موتور، دور خروجی از موتور گیربکس، دور ورودی به مراجعه به صفحه مقاله موتور گیربکس، میزان نیروی گشتاور خروجی از موتور گیربکس و نسبت تبدیل که از حاصل تقسیم عدد دور ورودی به عدد دور خروجی در موتور گیربکس بدست می آید، لازم و ضروری است. نکتهای که در نحوه انتخاب گشتاور و توان یک گیربکس صنعتی باید مورد توجه قرار گیرد این است که تعیین سرعت مطلوب دور موتور و نیروی گشتاور بر اساس نوع کاربری الکتروگیربکس فرآیند سخت و پیچیدهای است و بر اساس نوع موتور و نیروهای وارده متغیر است.
اجزاء گیربکس حلزونی حرکت سینماتیکی گیربکس حلزونی، نتیجه چرخش ماردون فولادی و تماس آن با دنده برنزی خروجی است که تعامد در زاویه ورودی و خروجی را فراهم میسازد. نتیجه این سینماتیک، کاهش سرعت چرخشی، حرکت نرم و آرام در سیستم های بالابر و آسانسورها که در شروع حرکت نیاز به راه اندازی و استارت نرم و آرام دارند، است.
گیربکس صنعتی سنگین شامل پوسته، سیل و آب بند، محورهای ورودی و خروجی، چرخ دنده های ابتدایی، واسط و انتهایی، بلبرینگ ها و در برخی موارد یاتاقان بندی خروجی و سیستم گردش روغن می باشد. این گیربکس صنعتی سنگین در صنایع فولاد، مس و سیمان، صنایع نئوپان سازی، صنایع پتروشیمی، صنایع نورد سازی، آسیاب های معادن مس و روی، پرس های سنگین، جرثقیل های بزرگ، دستگاه های انتقال مواد در معادن و کوره های ذوب کاربرد دارند.
اگر یک لایه رنگ داخلی خراب شود، همچنین میتواند فیلترها را مسدود کند و به حالت های خرابی اضافی در جعبه دنده کمک کند. روان کننده ها و رنگ ها و پوشش های مختلف اعمال شده روی گیربکس های صنعتی باید با یکدیگر سازگار باشند.